DMS (ured za digitalizaciju)

Sustav za upravljanje dokumentima (DMS) igra ključnu ulogu u procesu digitalizacije organizacija. Digitalizacija se odnosi na transformaciju analognih procesa i dokumenata u digitalni format radi poboljšanja učinkovitosti, pristupa informacijama te smanjenja potrošnje papira i prostora za pohranu. Evo kako DMS doprinosi digitalizaciji:Elektronička pohrana: DMS omogućuje organizacijama da elektronički pohrane sve svoje dokumente umjesto korištenja papirnatih verzija. To smanjuje potrebu za fizičkim prostorom za pohranu i olakšava brži pristup informacijama.

Lakše pretraživanje i pristup: Digitalizacija putem DMS-a omogućuje brže pretraživanje i pristup dokumentima. Korisnici mogu jednostavno tražiti, pregledavati i dohvaćati potrebne informacije bez potrebe za ručnim pregledavanjem papirnatih dokumenata. Osiguranje i kontrola pristupa: DMS pruža sigurnosne značajke kao što su pravila pristupa, enkripcija i praćenje aktivnosti, što osigurava da samo ovlašteni korisnici mogu pristupiti i manipulirati dokumentima. To je ključno za sigurno upravljanje digitalnim podacima.

Automatizacija radnih tokova: Integracija DMS-a s automatizacijom radnih tokova omogućuje organizacijama da digitaliziraju i poboljšaju procese, smanjujući potrebu za ručnim intervencijama. To ubrzava poslovne procese i smanjuje mogućnost ljudske pogreške.

Verzije i revizije: Digitalizacija kroz DMS osigurava praćenje verzija dokumenata i revizija, čime se poboljšava transparentnost i osigurava ažurnost informacija. Integracija s drugim digitalnim alatima: DMS često integrira s drugim digitalnim alatima, poput ERP (Enterprise Resource Planning) sustava, CRM-a i alata za suradnju, što poboljšava koordinaciju i sinergiju između različitih poslovnih funkcija. Usklađenost s regulatornim zahtjevima: Digitalizacija pomoću DMS-a omogućuje organizacijama da lako zadovolje regulatorne zahtjeve jer sustav olakšava praćenje, čuvanje i pretraživanje digitalnih dokumenata prema zakonskim smjernicama.

Sve ove karakteristike DMS-a doprinose transformaciji tradicionalnih analognih procesa u digitalne, čime organizacijama omogućuju bržu, efikasniju i sigurniju razmjenu i upravljanje informacijama. Digitalizacija uz pomoć DMS-a ključna je komponenta modernizacije poslovanja i poboljšanja operativne učinkovitosti.

Digitalni ured: baziramo se prema vašim stvarnim potrebama

Pretvorite svoj radni prostor u inteligentno povezan digitalni ured s inovativnim rješenjima koja pomažu poboljšanju produktivnosti, pojednostavljenju procesa i zaštiti podataka. Prilagodite se mobilnom i fleksibilnom načinu rada optimizacijom radnog okruženja. Holistička rješenja za digitalno radno mjesto:

  • Sigurnost podataka: Zaštitite svoje osjetljive podatke naprednim sigurnosnim rješenjima.
  • Usklađenost: Osigurajte usklađenost s relevantnim propisima i standardima.
  • Pristupačnost informacija: Omogućite jednostavan i brz pristup svim potrebnim informacijama.
  • Produktivnost: Povećajte produktivnost zaposlenika optimiziranim alatima i procesima.
  • Upravljanje infrastrukturom: Pojednostavite upravljanje IT infrastrukturom i uštedite troškove.

Digitalizirajte svoje poslovanje

Recite zbogom papirnatim dokumentima uz NH Plus.

Odgovornost, predanost, praktičnost, podrška i brzina temeljne su vrijednosti koje nas krase.